Известие

Collapse
No announcement yet.

Еко филтър преди основния филтър на въздуха .... може ли без него?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Еко филтър преди основния филтър на въздуха .... може ли без него?

Преди няколко дена претърпях "леко" ПТП в един бурдюр и сега предницата отдолу ми е на меле .... намерих си броня .. греди и всичко което беше потрошено само тоя еко филтър (това е една пластмасова кутия и в нея има разни неща за филтриране на въздуха) намира се преди основния филтър на въздуха и не можах да го намеря никъде.... може ли без него? Или ако някой го има и не му трябва може да го купя. За Alfa Romeo 145 1,6 TS 1997 става въпрос.
    <145 1,6 TS 16V '97><MiTo 1,4 TB Distinctive '09>

Няма смисъл да си купуваш, защото не ти е необходимо. Някои модели излизат от завода с тази резонаторна кутия, други (примерно моята) нямаше такова нещо.
    За това става въпрос предполагам?
    Attached Files
    sigpicex
    147Q2
    300bhp/606nm
    Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

ако става въпроса за същата,може и без нея колега аз примерно моята я бях махнал още като слагах "конусен" филтър,а сега Кулера ми стои там....
      Ако не се лъжа идеята на тая кутия е да намали звука който се получава от смукателния колектор,и да възпрепядства лесното засмукване на вода
      Пък ако много държиш на нея,може да се разтърся из чарковете ми,ако стои още
      146 Turbo

Comment

Ако ти е зор е в купчината с ненужни пластмаси и чаркове от Алфата. Драсни 1 лс
        Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro

Comment

Благодаря за информацията

Знаех си, че по тая кола има доста ненужни части обаче не бях сигурен кои са . Ще сложа само един предпазен филтър - мрежа от нераждавейка и съм готов. Не искам нищо да и пречи като и настъпя газта да поеме дълбоко въздух
          <145 1,6 TS 16V '97><MiTo 1,4 TB Distinctive '09>

Comment

Working...
          X